top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverValerie Meeuwissen

Jouw lichaam weet hoe het moet helen

Kijk maar naar als je je stoot, er komt een blauwe plek en daarna verdwijnt die weer omdat jouw lichaam weet hoe het moet helen.

Je snijdt jezelf, hebt een wondje, er komt een korstje en het verdwijnt omdat jouw lichaam weet hoe het moet helen.


Jouw lichaam weet hoe het moet helen alleen je moet jouw lichaam wel de ruimte te geven om dat te doen. Zo geldt het ook voor de emotionele wonden.


Als je lichaam constant in een staat van spanning en stress is heeft het andere prioriteiten.

Het lichaam voelt zich onveilig en richt zich op veiligheid en laat het zo geheten “rest and digest” systeem even voor wat het is. Want overleven is prioriteit nummer 1.


Maar als je onveilige situatie hebt meegemaakt en de emoties er niet hebt laten zijn blijft het lichaam op den duur in het systeem van vechten en vluchten hangen, in plaats van rust en helen.


Daarom kan ontspanning alleen al zo helend zijn, verzachtende oefeningen maar ook soundhealing. Met soundhealing raakt het gehele lichaam in een diepe staat van ontspanning waardoor het gevoel veilig te zijn langzaam terug keert.


Zodra het gevoel van diepe ontspanning ontstaat wordt hiermee automatisch het zelfhelend vermogen van het lichaam aangesproken, want het lichaam weet hoe het moet helen je moet het alleen de veilige ontspannen ruimte geven om dat te doen.


En dan kunnen er in de ontspanning ook emoties loskomen, of inzichten komen omdat het lichaam zich eindelijk veilig voelt om te gaan helen.


Daarom vinden wij soundhealing in combinatie met de liefdevolle hartopenende kracht van sacred cacao ook zo’n mooie manier van heling. Want je lichaam weet wat het moet doen, je moet het alleen de ruimte geven ❤️


Heb jij interesse in soundhealing met sacred cacao? We hebben nu nog een aanbieding van €150,00 in plaats van €180,00 voor een 1:1 ceremonie. Neem contact met ons op voor meer informatie of een afspraak 🤍

2 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


Post: Blog2 Post
bottom of page