top of page
227faf98-1e1a-4e71-999e-413cb459f8bb.JPG
Ademwerk & Sacred Cacao Ceremonie: Afbeelding
Ademwerk & Sacred Cacao Ceremonie: Afbeelding

Ademwerk

Verlang jij naar het gevoel van vrede in jezelf?

Heb je therapieën en praten geprobeerd maar brengt dit je niet verder?

Voel jij dat het tijd is om jezelf te bevrijden van het verleden?

Met ademwerk maak jij een reis door jouw onderbewustzijn, en dient zich aan wat jouw energie stroom op dit moment blokkeert. Jouw lichaam wijst je de weg en laat jou voelen wat bevrijd mag worden, waardoor de energie vrijer kan gaan stromen.

Verbonden ademen

Onze ademhaling is diep verbonden met onze emoties. Op momenten dat we onze emoties niet kunnen of willen uiten gaan we oppervlakkiger ademen, hierdoor wordt de emotie niet doorleeft, waardoor deze zich vast zet in het lichaam. Door verbonden te ademen breng je het oorspronkelijke ademritme weer terug en kunnen de onderdrukte emoties alsnog doorleeft en toegelaten worden. 

Verbonden ademen zorgt voor verandering op fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel niveau. Met deze krachtige tool kun je jezelf helen en je levenskracht versterken. Het kan helpen bij fysieke-en mentale klachten, en bij zelfontwikkeling. Ademwerk brengt je uit je hoofd en in je lichaam. Ademhalingssessies zijn ontdekkingsreizen naar je kern. Je adem brengt je in verbinding met wie je werkelijk bent, met je authentieke zelf zonder opgeslagen pijn of onverwerkte emoties. Ademwerk laat je je eigen kracht voelen en laat je leven vanuit die kracht en vanuit liefde in plaats van angst.​

Sacred cacao

We drinken de sacred cacao voor het ademwerk tijdens een meditatie om meer verbinding te kunnen maken met jezelf. Hiermee openen we het hart en vanuit hier kan de liefde in je meer en meer vrij gaan stromen. Met de cacao zijn we in staat om onszelf te verbinden met de liefdevolle energie in ons lichaam, en weer meer en meer terug te keren bij onze ware essentie.

Ben jij er klaar voor om:

Je emoties te doorvoelen?

Ruimte te maken in je lichaam?

De energie in jezelf weer te voelen stromen?

Bij annulering binnen 48 uur voor de afspraak wordt het gehele bedrag van de sessie in rekening gebracht.

Ademwerk & Sacred Cacao Ceremonie: Recensies

Ervaringen

"Ontzettend bedankt voor deze mooie bijzondere ervaring. Ik ben het allemaal nog een beetje aan het laten bezinken en vermoed zo maar dat ik de komende tijd nog een en ander ga voelen en beseffen. Wat heb je een fijne mooie warme plek gecreëerd in de, waar ik me gelijk op mijn gemak voelde. Ik vond het best een beetje spannend, maar dankzij jouw openheid, geduld en luisterend oor voelde ik mij veilig  en durfde ik me over te geven aan het proces.


Ik vond de sessie een hele mooie opbouw hebben met eerst een gesprek, dan de intentie en het bewegen, de cacao, het landen in mijn lijf. Ik was niet echt bekend met het breathwork, maar door jouw begeleiding en aanmoediging ging het verbonden ademhalen beter dan ik had verwacht. Er is echt heel veel emotie uitgekomen in de sessie, spanningen, verdriet, frustratie, woede, machteloosheid…. er zat echt veel vast op meerdere plekken in mijn lijf waarvan ik het wel vermoeddde, maar echt niet wist dat het zo heftig was. Het was behoorlijk intens, maar daardoor juist ook heel erg bevrijdend.  Ik vond het heel fijn dat je ook klank schalen en geur inzette om de ervaring heel volledig te maken. Het voelde helemaal full circle daardoor.


Wat ben ik blij dat ik de stap gezet heb om dit aan te gaan. Ik voelde me daarna zo sereen, sterk, liefdevol… ook moe maar ook heel voldaan. Ik kan (en ga) dit echt iedereen aanraden die openstaat voor diepgaande bevrijding en transformatie in jezelf. Nogmaals heel erg bedankt en vast en zeker tot ziens! Heel veel liefs Leonieke"

Leonieke Bakker

"Onlangs een geweldige ervaring dmv ademwerk en cacao mogen ervaren. De Ruimte, de muziek en de begeleiding zorgen ervoor dat je je helemaal kan overgeven aan het moment en echt even contact kan maken met jezelf."

Marieke Plugboer

"Voor de eerste keer een ademsessie gedaan. Wat een fijne begeleiding en mooie ruimte. Wat een bijzondere en mooie ervaring was dat. Zelfs de pijn in mijn onderrug is na maanden bijna weg.
Dank jullie wel voor het veilige gevoel dat jullie me hebben gegeven in deze eerste sessie. Ik kom snel nog eens terug."

Janneke Kiekens

"Dit was zo mooi vandaag. Jullie zetten een magische setting neer waardoor de beleving extra bijzonder en intens wordt, bedankt Valerie en Sophie."

Anne Kluit

Inschrijfformulier

Blijf op de hoogte

Bedankt voor de inzending!

Ademwerk & Sacred Cacao Ceremonie: Subscribe
bottom of page