top of page

Over ons

Wij zijn Valerie en Sophie, zussen met maar 16 maanden verschil en samen op het pad van ontwikkeling terecht gekomen. Hierin hebben we elkaar kunnen ondersteunen en hebben we elkaar door diepe processen kunnen begeleiden.

Omdat we zulke mooi resultaten zagen, en merkte hoe mooi het is om elkaar te kunnen begeleiden in het pad van heling en ontwikkeling zijn wij diverse opleidingen gaan volgen om zo ook andere te kunnen begeleiden in het loslaten van emotionele spanning en overtuigingen, en voluit vanuit je eigen pure kracht te gaan leven.

Opleidingen

  • Breathwork & trauma release facilitator bij Inner-Journey

  • Ademcoach bij Shunyata Medicine & Human Spirit

  • Sjamanistisch Practioner bij Definest

  • Neurologische Emotionele Integratie bij Jolanda Vleugel

  • NEO Emotional Release bij David Manning

  • Opleiding Ceremonie Begeleider bij Inner-Journey

  • Rite of the Womb bij Human Spirit & Shunyata Medicine

  • Reiki I & II bij Reiki Centrum Haarlem

B7841F16-D4F1-409D-9DEB-88CB56E29D37_edited.png
Over ons: Welkom

Sophie Meeuwissen

Een aantal jaar geleden ben ik op het pad van heling terecht gekomen. Ik dacht altijd dat het goed met me ging, ik ben gezond, ben een vrolijk persoon, maar hoe dieper ik ging, hoe meer ik erachter kwam dat er achter die lach zoveel onderdrukte emoties lagen en hoe vermoeiend het is om die emoties altijd maar te onderdrukken. Ik wilde er altijd voor andere zijn en ontdekte dat dit was om mijn eigen emoties niet onder ogen te hoeven komen. Door verschillende manieren van heling kwam ik steeds dichter bij mezelf en kwam ik meer in mijn eigen kracht te staan.


Nu ik meer met mezelf in contact sta merk ik dat ik heel graag andere wil helpen op hun pad van heling. Ik wil mensen een veilig en vertrouwd gevoel geven om hun emoties en overtuigingen onder ogen te durven komen en zichzelf hiervan te bevrijden.

Valerie Meeuwissen

Op mijn 16e werd ik chronisch vermoeid, kon niet meer naar school en ook fulltime werken ging niet, geen enkele arts kon vinden wat het was en ook het alternatieve circuit kwam ik niet verder in. Je krijgt het label chronisch vermoeidheidssyndroom en daar moet je het maar mee doen.

Toch bleef ik verder zoeken, toen ik 27 was kwam innerlijk werk op mijn pad. Na 5 jaren diep aan mezelf en mijn eigen oude emoties en overtuigingen gewerkt te hebben kan ik eindelijk zeggen dat ik weer kan leven. En dat gun ik iedereen. Daarom begeleid ik jou graag in de weg naar heling, waar je op dit moment ook staat zodat ook jij je ware leven weer kan leven!

Over ons: Team

Contact

Adres:

Rendorppark 62

Heemskerk

  • Instagram
Over ons: Contact
bottom of page