top of page
IMG_0620.heic

NEO Emotional Release

NEO Emotional Release Ceremonie: Afbeelding

NEO Emotional Release

Zit jij vast in oude patronen?

Vind jij het moeilijk om het verleden los te laten?

Zit je niet lekker in je vel, maar weet je niet waarom?

Veel van wat we ervaren komt voort uit onbewuste overtuigingen en emoties. Dit zijn gebeurtenissen en patronen die je al van jongs af aan al met je mee kan dragen. Of misschien zijn er later in je leven momenten geweest die een diepe impact op jou achter gelaten hebben zonder dat je dit hebt kunnen verwerken.

Als emoties zich aandienen en we deze niet willen of kunnen ervaren zetten deze emoties zich vast in het lichaam. Met NEO Emotional Release kan je op onderzoek gaan in jezelf, om te doorvoelen welke emoties en overtuigingen zich opgeslagen hebben in het lichaam. 

NEO Emotional Release

Bij NEO Emotional Release gebruiken we drukpunten op het lichaam in combinatie met communicatie, geluid en ademhaling om onderdrukte emotionele spanning in het lichaam te identificeren, blokkades in het lichaam op te heffen en deze te bevrijden. Dit kan verschuiving in het bewustzijn creëren en je ware zelf wakker maken. 

Door een veilige ruimte te creëren waarin de emoties volledig geuit en vrijgelaten kunnen worden, word je in staat gesteld je eigen innerlijke helende intelligentie aan te boren. Dit kan het besef van onze eigen heelheid aanwakkeren, die er altijd al is geweest. 

Sacred Cacao

Aan het begin van de sessie drinken we Sacred Cacao. Hiermee geven we het hart de ruimte zachtjes meer te openen, en meer in verbinding met jezelf de NEO Emotional Release sessie in kan gaan. Met de cacao zijn we in staat om onszelf te verbinden met de liefdevolle energie in ons lichaam, en weer meer en meer terug te keren bij onze ware essentie.

Voel jij dat het tijd is om:

Jezelf te bevrijden van het verleden?

Weer te vertrouwen op jezelf en het leven?

Oude overtuigingen en emoties los te laten?

Stap terug in je eigen kracht, en ervaar wie je diep van binnen altijd al geweest bent.

Bij annulering binnen 48 uur voor de afspraak wordt het gehele bedrag van de sessie in rekening gebracht.

NEO Emotional Release Ceremonie: Afbeelding
NEO Emotional Release Ceremonie: Recensies

Ervaringen

"Ik reed richting Valerie, ondanks dat ik best heel nuchter ben vond ik het ook best spannend. Ondanks de nuchterheid ging ik met een hele open mind, de sessie in. Ik kwam bij Valerie aan. Super fijne mooie ruimte. Ik voelde me direct op mijn gemak. Valerie vertelde wat we gingen doen. Eerst een meditatie, even terug komen in mijn eigen lijf. “Aarden, in plaats van in je hoofd zitten, even landen”

Een intentie bedenken/voelen die ik bij deze middag wilde inzetten. Hierna dronken we de cacao. Best een intense smaak, maar wel lekker. Ik mocht een kaartje trekken. “Magie” Ik kon toen nog niet weten dat ik de sessie als “magisch” zou ervaren.

Vervolgens alle spanning even uit het lichaam schudden. (Dieren schudden ook om spanning los te laten) We gingen over naar het volgende deel, namelijk spanning in de psoas losmaken. “De spier van de ziel, hier worden je emoties opgeslagen. De psoas uit zich in o.a. Heup-, rug en buikklachten als we stress of onrust ervaren.” Ikzelf heb vaak last van mijn blaas als ik me onrustiger voel. Ook heb ik veel heupproblemen (gehad). We deden een oefening waarbij de psoas de opgeslagen emoties los zou trillen. Zo laat je de spanning die daarop opgeslagen is los en kom je weer meer in verbinding met jezelf. Het trillen zou volledig automatisch gaan. Ik was een beetje sceptisch maar ik wilde dit zeker ervaren. Tot mijn verbazing begon inderdaad mijn heupgebied intens te trillen. Wauw!! Ik voelde mijn koppie steeds rustiger worden.

Ik kwam tot rust en we gingen over op het volgende onderdeel. D.m.v. Drukpunten ging Valerie opzoek naar de pijnpunten in mijn lichaam. “Welke emotie voel je daarbij en welke leeftijd zit daaraan verbonden? Voel je verdriet? Wat doet dat met je? Laat die emotie er maar zijn, hoe voelde dat kleine meisje zich?” (Verdere inhoud over die emoties houd ik voor mezelf) Zo gingen we punt voor punt af. Bij elk drukpunt stroomden er meer tranen over mijn wangen. Ondanks dat huilen heel oncomfortabel is voor mij voelde ik mij wel op mijn gemak. Valerie sloot de sessie af met haar prachtige klanschalen. De trillingen hiervan voelde ik tot diep in mijn lichaam. Ook werden er heerlijke geuren gebruikt. De muziek vond ik ook heel fijn en de klanken drongen diep in mijn ziel door. Ik heb me in tijden niet zo ontspannen gevoeld.


Ik voel me meer verbonden met mijzelf. Ik ben minder geprikkeld, meer ontspannen en ben nu een week later nog aan het nagenieten. Het was magisch!! Ik, die bij mijn emotie kon komen, is bijna als toveren.  “Magie, doe een wens, geloof in wonderen je bent omringd door Magie”

Kimberley Peperkamp

"Gister was ik bij Valerie voor een NEO Emotional Release behandeling. Ik gunde mijzelf dit cadeau. Dit was voor mij een nieuwe behandeling. Ze nam uitgebreid de tijd voor mij. We bespraken eerst alles vooraf. We gingen aarden dmv meditatie. Ik voelde mij snel op mijn gemak en Valerie bied een veilige ruimte om daadwerkelijk los te laten.


Na de meditatie kreeg ik een cacao drankje waarbij ik mijn intenties met elke slok meenam. Hierna een body scan en toen begon de release. Met wat lichaamsbeweging startte ik. Hierna spierspanning via de benen waardoor er van alles los kwam. Trillingen, shaken, emoties. Ze drukte op bepaalde punten van het lichaam en zo liet in in combinatie met ademen oude emoties los. Het voelde bevrijdend. Zo’n innerlijke rust had ik nooit eerder ervaren.


Ik voelde mij opgewekt en blij en vooral heel zen toen ik terug naar huis reed. Onwijs bedankt voor deze fijne behandeling! Ik kom graag eens terug! Een aanrader voor iedereen die onbewuste oude shit wil loslaten. Valerie praat je erdoor heen. Motiveert en helpt je echt loslaten. "

Astrid Spruit

"De 1:1 NEO Emotional Release sessies met Sophie hebben mij ontzettend veel inzichten gegeven en tevens de mogelijkheid geboden om mijn oude emoties stapje voor stapje te kunnen verwerken. De begeleiding door het gehele proces voelt vertrouwd en warm aan. Ze neemt echt de tijd voor je en ik voelde me enorm gehoord."

Sanne Delfgou

"Tijdens de sessie voelde ik mij gedragen en veilig, waardoor ik alles wat gezien en losgelaten mocht worden er kon laten zijn. Na de sessie was ik verbaasd over de impact en wat er voor mij naar voren was gekomen. Het heeft mij een stuk bevrijding gebracht, ik voelde mij dieper in mijn lichaam zitten en ik had het gevoel dat ik een stuk waar ik al langere tijd tegen aanliep eindelijk had opgelost."

Charmayne van Denderen

"Voordat ik bij Valerie kwam, had ik helemaal nog geen ervaring met ‘spiritualiteit’, dus ik had geen verwachtingen en ging er met een hele open mind in. Van tevoren heb ik de omschrijving van de NEO Emotional Release gelezen en dit trok me aan, al kon ik niet helemaal pinpointen waarom. Valerie heeft een hele rustige uitstraling en geeft heel beheerst de uitleg en instructies.

Tijdens de sessie voelde ik een hele open sfeer. Na de sessie was ik heel erg moe, maar ik had ook wel behoorlijk veel emotie ervaren tijdens de sessie. Nu is het een weekje later en ik heb het gevoel dat ik minder ‘in het verleden’ zit. Ik kan iets makkelijker het naast me neerleggen en kijken naar hoe ik de toekomst beter kan maken."

Tisha Bentvelzen

Inschrijfformulier

Blijf op de hoogte

Bedankt voor de inzending!

NEO Emotional Release Ceremonie: Subscribe
bottom of page