top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverValerie Meeuwissen

Woorden met helende kracht

Jouw woorden hebben een helende kracht, een kracht die zo veel sterker is dan vele van ons denken. Met jouw woorden kan je letterlijk berichten uitzenden naar het universum. Zowel gesproken als ongesproken woorden. Want ook jouw gedachte gaan vaak door middel van woorden.


Maar dit gaat natuurlijk twee kanten op, want als jij de hele dag aardige lieve woorden naar jezelf uitspreekt zou dat natuurlijk ultiem zijn. Maar helaas doen we dit nog al te vaak niet. Al de kleine dingen als je naar jouw idee iets niet goed doet en dan denken: O wat ben ik toch stom bezig, ik maak altijd dezelfde fouten. En vaak zijn deze woorden gevolg van diep gewortelde overtuigingen, die je alleen maar keer op keer meer kracht bij zet.


Daarom is het zo belangrijk om naar de kern te gaan van jouw overtuigingen zodat je niet iedere keer dezelfde gedachten en woorden naar jezelf blijft herhalen. Door innerlijk werk kan je de kern van deze overtuigingen bevrijden, en als je vervolgens jezelf gaat herprogrammeren met nieuwe pure helende woorden kan je de gecreëerde leegtes van het bevrijden van de overtuiging gaan vervangen voor mooie liefdevolle gedachte en woorden. Waardoor jij letterlijk jezelf kan helen door middel van woorden.


📖 Een mooie hulpmiddel hiervoor vind ik het boek I am: woorden met helende kracht. Door iedere ochtend en avond een aantal prayers uit het boek te doen kan je echt jezelf herprogrammeren.
6 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


Post: Blog2 Post
bottom of page