top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverValerie Meeuwissen

Waarom Sacred Cacao?


Tijdens de Trauma Release Breathwork sessie en de NEO Emotional Release sessie maken we graag gebruik van de liefdevolle kracht van sacred cacao.


Aan het begin van de sessie nemen we een moment om echt te gaan zitten met je intentie, echt bij jezelf naar binnen te keren en voelen waarom je hier bent en wat jij nodig hebt. Sacred cacao is hiervoor een heel mooi liefdevol plantmedicijn dat jou hierbij helpt.


We drinken de sacred cacao tijdens een meditatie om meer verbinding te kunnen maken met jezelf. Hiermee openen we het hart en vanuit hier kan de liefde in jezelf meer en meer vrij gaan stromen.


Met de cacao zijn we in staat om onszelf te verbinden met de liefdevolle energie in ons lichaam, en terug te keren bij onze ware essentie. De cacao laat je echt landen in het moment, in jouw lichaam, in jouw hart, hier in deze ruimte.


Dit alles maakt dat cacao zo’n prachtig medicijn is om mee te werken in combinatie met de Trauma Release Breathwork en NEO Emotional Release sessies. De sacred cacao helpt je vanuit liefde en vertrouwen de sessie in te gaan, waardoor je je nog meer kan overgeven aan de sessie. Heling vanuit liefde.

14 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentários


Post: Blog2 Post
bottom of page