top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverValerie Meeuwissen

“Magie, doe een wens, geloof in wonderen je bent omringd door Magie”

De ervaring van Kimberley met onze Emotional Release Ceremonie.


Ik zal jullie mee nemen in mijn ervaring. Ik reed richting Valerie, ondanks dat ik best heel nuchter ben vond ik het ook best spannend. Ondanks de nuchterheid ging ik met een hele open mind, de sessie in.


Ik kwam bij Valerie aan. Super fijne mooie ruimte. Ik voelde me direct op mijn gemak. Valerie vertelde wat we gingen doen.


Eerst een meditatie, even terug komen in mijn eigen lijf. “Aarden, in plaats van in je hoofd zitten, even landen” Een intentie bedenken/voelen die ik bij deze middag wilde inzetten. Hierna dronken we de cacao. Best een intense smaak, maar wel lekker.


Ik mocht een kaartje trekken. “Magie” Ik kon toen nog niet weten dat ik de sessie als “magisch” zou ervaren. Vervolgens alle spanning even uit het lichaam schudden. (Dieren schudden ook om spanning los te laten)


We gingen over naar het volgende deel, namelijk spanning in de psoas losmaken. “De spier van de ziel, hier worden je emoties opgeslagen. De psoas uit zich in o.a. Heup-, rug en buikklachten als we stress of onrust ervaren.”


Ikzelf heb vaak last van mijn blaas als ik me onrustiger voel. Ook heb ik veel heupproblemen (gehad). We deden een oefening waarbij de psoas de opgeslagen emoties los zou trillen. Zo laat je de spanning die daarop opgeslagen is los en kom je weer meer in verbinding met jezelf. Het trillen zou volledig automatisch gaan. Ik was een beetje sceptisch maar ik wilde dit zeker ervaren. Tot mijn verbazing begon inderdaad mijn heupgebied intens te trillen. Wauw!! Ik voelde mijn koppie steeds rustiger worden.


Ik kwam tot rust en we gingen over op het volgende onderdeel. D.m.v. Drukpunten ging Valerie opzoek naar de pijnpunten in mijn lichaam. “Welke emotie voel je daarbij en welke leeftijd zit daaraan verbonden? Voel je verdriet? Wat doet dat met je? Laat die emotie er maar zijn, hoe voelde dat kleine meisje zich?” (Verdere inhoud over die emoties houd ik voor mezelf) Zo gingen we punt voor punt af. Bij elk drukpunt stroomden er meer tranen over mijn wangen. Ondanks dat huilen heel oncomfortabel is voor mij voelde ik mij wel op mijn gemak.


Valerie sloot de sessie af met haar prachtige klanschalen. De trillingen hiervan voelde ik tot diep in mijn lichaam. Ook werden er heerlijke geuren gebruikt. De muziek vond ik ook heel fijn en de klanken drongen diep in mijn ziel door. Ik heb me in tijden niet zo ontspannen gevoeld.


Ik voel me meer verbonden met mijzelf. Ik ben minder geprikkeld, meer ontspannen en ben nu een week later nog aan het nagenieten. Het was magisch!! Ik, die bij mijn emotie kon komen, is bijna als toveren.


“Magie, doe een wens, geloof in wonderen je bent omringd door Magie”
3 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


Post: Blog2 Post
bottom of page