top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverValerie Meeuwissen

Maak jij weleens ruimte om te spelen?

Maak jij weleens ruimte om te spelen? Lekker te kliederen zonder uitkomst?

Gewoon weer even lekker zijn in plaats van altijd maar leven in het verleden of de toekomst.


In de huidige tijd staan veel van onze systemen zo aan, altijd maar bezig met doen doen doen en moeten. Nooit echt kunnen ontspannen. Soms gebeurt dit bewust, vinden we dat we maar door moeten, maar soms ook onbewust. Voelt het simpelweg voor jouw systeem niet veilig om te stoppen, stil te staan en gewoon even te zijn. Je bent zo gewend geraakt aan stress en chaos dat je het zelf niet eens meer door hebt. Je weet niet beter.


Vaak dragen we dit als kind al met ons mee omdat we in een maatschappij leven van altijd maar door moeten, beter zo min mogelijk je emoties er laten zijn en als ze er al mogen zijn zeker niet te veel en te lang want dan is het wel weer mooi geweest.


Je lichaam is simpelweg in dat systeem gaan leven, geprobeerd zich aan te passen. Maar vroeg of laat gaat het lichaam vragen om aandacht, want die constante stress op het lichaam vraagt zijn tol hoe gewend we er ook aan gewend zijn geraakt.


Dus wacht niet te lang en geef jezelf alsjeblieft de ruimte om te vertragen, te zijn. Want je lichaam gaat je er zo dankbaar voor zijn 🙏🏻


1 weergave0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
Post: Blog2 Post
bottom of page