top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverValerie Meeuwissen

Jouw waarheid is de waarheid die telt.

Jouw waarheid is de waarheid die telt.


Het maakt in de basis niet uit waar je in gelooft. Of het nou het geloof is in vorige levens of niet. Of de gebeurtenis precies is zoals jij hem herinnert of niet. Het brein krijgt zo veel prikkels binnen, meer prikkels dan het kan verwerken. Dus jouw waarheid kan daarin heel anders zijn dan iemand anders waarheid. Het is net wat jouw brein besluit te registeren.


En eigenlijk maakt het voor jouw helingsproces niet uit wat de waarheid is, wat het echte verhaal is, want wat is nou het echte verhaal? Wat is de waarheid? Misschien zullen we het wel nooit weten.


Wat telt is wat jouw waarheid is, de impact die een situatie heeft gemaakt voor jou en de invloed die het uitoefent op jouw leven. Hoe jij een situatie ervaren hebt, en niks anders dan dat.


En of de beelden, geluiden, kleuren en vormen daarin nou abstract of heel realistisch zijn, de exacte beelden of juist vorm gegeven zoals jij het kan begrijpen. Het maakt niet uit, als jij het maar begrijpt, als jij het maar kan integreren, als jij het maar los kan laten.


Dat is waar het om gaat.


Zodat jij weer de heelheid in jezelf kan ervaren en alle verhalen los kan laten en weer vanuit heelheid kan gaan leven ❤️Jouw waarheid is de waarheid die telt
Jouw waarheid is de waarheid die telt

5 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


Post: Blog2 Post
bottom of page