top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverValerie Meeuwissen

Hoeveel ceremonies heb ik nodig?

Dit is een vraag die vaak gesteld wordt na een eerste ceremonie en ook een die ik heel goed begrijp. Sterker nog ik heb deze vraag ook zeer regelmatig gesteld toen ik de reis naar binnen begon.


Maar het is ook een vraag die heel moeilijk te beantwoorden is. Niemand kan voor jou bepalen hoe veel sessies jij nodig hebt.


Als je klachten hebt waar je tegenaan loopt zal vaak een sessie dat niet verhelpen, het heeft tijd nodig, laagje voor laagje. Ook tijd om te integreren in je dagelijks leven. Maar soms kan een sessie al verlichting geven.


Het advies is vaak om bijvoorbeeld te beginnen met drie sessies. Daarom bieden we ook drie sessies aan voor €555,00 zodat je een mooie start hebt op je reis naar binnen.


Maar laatst had ik een vrouw in de ceremonie die er vol voor wilde gaan, echt stappen wilde zetten en ruimte wilde maken en zij besloot meteen na de eerste sessie dat het tijd was voor verandering. Dus zijn we het traject aangegaan waarin we in 3 maanden 6 ceremonies doen.


En dan heb je ook mensen die eens in de zo veel tijd komen, puur op gevoel, met het verlangen om weer even naar binnen te keren, ruimte te maken.


Dus weet hierin, alles is goed, alles is oké. Zolang jij je gevoel hierin blijft volgen. Want het moet passen in jouw leven, je moet ook de ruimte hebben te integreren wat er gebeurt dus voel hierin echt wat bij jou past zonder meteen te veel te willen of te denken dat het na een sessie allemaal opgelost is.


Alles komt weer terug bij voelen, jouw gevoel, jouw intuïtie. Iedere keer weer, wat heb jij nodig? ❤️
7 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

留言


Post: Blog2 Post
bottom of page