top of page

za 01 jul.

|

Heemskerk

Sacred Cacao & Breathwork Ceremonie

Sacred Cacao & Breathwork Ceremonie

Tijd en locatie

01 jul. 19:00 – 22:00

Heemskerk, Rendorppark 41, 1963 AL Heemskerk, Nederland

Over het evenement

In een kleine intieme setting van maximaal 6 personen maken we een diepe reis door het onderbewustzijn.

We begeleiden altijd met 2 personen om zo goed mogelijk te kunnen ondersteunen in de processen.

Deze avond zullen we starten met een sharing ronde, een meditatie om te landen en drinken daarna gezamenlijk een kopje sacred cacao. Vervolgens doen we een aantal embodiment oefeningen, aanraking en beweging, om je veilig te laten voelen in je eigen lichaam waardoor je dieper in je lichaam kunt zakken.

Dan gaan we verder met het verbonden ademen, een reis door je onderbewust zijn waarbij zich aandient wat jouw energie stroom op dat moment blokkeert.

Omdat wij het van belang vinden dat je met een fijn en veilig gevoel naar huis gaat, zullen we dit afsluiten met een klankschaalconcert om te ontspannen en je lichaam weer in balans te brengen, vervolgd door een sharing afsluitingsronde om je ervaring te delen als je daar de behoefte toe voelt.

Trauma release breathwork

Onze ademhaling is diep verbonden met onze emoties. Op momenten dat we onze emoties niet kunnen of willen uiten gaan we oppervlakkiger ademen, hierdoor wordt de emotie niet doorleeft, waardoor deze zich vast zet in het lichaam. Door verbonden te ademen breng je het oorspronkelijke ademritme weer terug en kunnen de onderdrukte emoties alsnog doorleeft, toegelaten en bevrijd worden.

Sacred cacao

Cacao werkt op het hart chakra. Het wordt ook wel een hartopener genoemd.

Cacao brengt je in staat om jezelf te verbinden met de liefdevolle energie in ons lichaam, en weer meer terug te keren bij je ware essentie.

Investering: € 65,00

Voor aanmelden of vragen kun je mailen naar  info@redivine.nl

Of stuur een (whatsapp) bericht naar 0646330060

Deel dit evenement

Evenementgegevens: Events
bottom of page