top of page

zo 30 jul.

|

Heemskerk

BRTT, Ademwerk & Sacred Cacao

BRTT, Ademwerk & Sacred Cacao

Tijd en locatie

30 jul. 13:00 – 16:30

Heemskerk, Rendorppark, 1963 Heemskerk, Nederland

Over het evenement

In een kleine intieme setting van maximaal 6 personen gaan we ons lichaam openen en bevrijden van opgeslagen emoties en spanningen in het lichaam door middel van BRTT, ademwerk en de liefdevolle kracht van Sacred Cacao. We sluiten af met soundhealing om het lichaam weer in balans te brengen om je met een fijn en veilig gevoel weer naar huis te laten gaan.

Body Remembers Trauma Therapy (BRTT)

BRTT is een methode die ontwikkeld is om op een natuurlijke manier opgeslagen spanning in het lichaam te ontladen. Met bepaalde oefeningen help je je lichaam weer te herinneren om de spanningen in het lichaam los te laten en het lichaam weer terug te brengen naar de oorspronkelijke kalme, ontspannen en gebalanceerde staat van zijn.

Breathwork

Onze ademhaling is diep verbonden met onze emoties. Op momenten dat we onze emoties niet kunnen of willen uiten gaan we oppervlakkiger ademen, hierdoor wordt de emotie niet doorleeft, waardoor deze zich vast zet in het lichaam. Door verbonden te ademen breng je het oorspronkelijke ademritme weer terug en kunnen de onderdrukte emoties alsnog doorleeft, toegelaten en bevrijd worden.

Sacred cacao

Cacao werkt op het hart chakra. Het wordt ook wel een hartopener genoemd.

Cacao brengt je in staat om jezelf te verbinden met de liefdevolle energie in ons lichaam, en weer meer terug te keren bij je ware essentie.

Aanmelden & Investering:

Investering: € 75,00

Aanmelden kun je mailen naar info@redivine.nl of klik op de antwoord knop hieronder.

Deel dit evenement

Evenementgegevens: Events
bottom of page