top of page

za 02 sep

|

Heemskerk

Innerlijk kind Ceremonie: Ademwerk & Sacred Cacao

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Innerlijk kind Ceremonie: Ademwerk & Sacred Cacao
Innerlijk kind Ceremonie: Ademwerk & Sacred Cacao

Tijd en locatie

02 sep 2023, 13:30 – 17:00

Heemskerk, Rendorppark, 1963 Heemskerk, Nederland

Over het evenement

In een kleine intieme setting van maximaal 6 personen gaan we ons lichaam openen en ruimte maken om de opgeslagen emoties en vaste patronen die ons niet langer dienen te bevrijden. Deze ceremonie zal in het teken staan van het innerlijk kind. 

Innerlijk kind ceremonie

Ons innerlijk kind is  de plek waar onze vaste patronen en overtuigingen ontstaan zijn, de jonge jaren zijn de jaren waarin we gevormd worden als mens, en daarom vinden wij het mooi om deze ceremonie in het teken van haar te stellen. We gaan onder andere gebruik maken van een innerlijk kind meditatie en een schrijfopdracht om echt de intentie te zetten om het contact met ons innerlijk kind te verbeteren en vanuit hier in verbinding met ons innerlijk kind de ademreis in te gaan.

Ademwerk

We maken tijdens deze ceremonie gebruik van de verbonden ademhaling. Onze ademhaling is diep verbonden met onze emoties. Op momenten dat we onze emoties niet kunnen of willen uiten gaan we oppervlakkiger ademen, hierdoor wordt de emotie niet doorleeft, waardoor deze zich vast zet in het lichaam. Door verbonden te ademen breng je het oorspronkelijke ademritme weer terug en kunnen de onderdrukte emoties alsnog doorleeft, toegelaten en bevrijd worden.

Sacred cacao

Sacred Cacao werkt op het hart chakra en wordt ook wel een echte hartopener genoemd. Sacred Cacao brengt je in staat om jezelf te verbinden met de liefdevolle energie in ons lichaam, en weer meer terug te keren bij je ware essentie.

Soundhealing

We sluiten de ceremonie af met de helende klanken van de kristallen klankschalen om het lichaam weer in balans te laten komen zodat je met een fijn gevoel weer naar huis gaat.

Na afloop van de ceremonie is er ruimte om je ervaring te delen, en hebben we thee en iets lekkers.

Aanmelden & Investering:

Investering: € 75,00

Aanmelden kun je mailen naar info@redivine.nl of klik op de antwoord knop hieronder.

Deel dit evenement

Evenementgegevens: Events
bottom of page